Opvoeding

Al-Yaqeen Kids

Bij Moskee As-Soennah geloven we sterk in het belang van het koesteren en begeleiden van de jonge geesten in onze gemeenschap. Daarom hebben we Al-Yaqeen KIDS in het leven geroepen, een initiatief dat gericht is op de opvoeding en educatie van onze kinderen volgens islamitische waarden.

Online

We begrijpen het belang van technologie en digitale media in de levens van onze kinderen. Daarom bieden we online educatieve bronnen aan om kinderen te helpen hun geloof te versterken. Via ons YouTube-kanaal en andere online kanalen delen we video’s, verhalen en interactieve content die gericht zijn op de opvoeding van kinderen volgens islamitische waarden.

Activiteiten

Kinderen bij Al-Yaqeen KIDS kunnen deelnemen aan leuke educatieve activiteiten, zoals het “Salaat & Woedoe Diploma” -programma, waarin ze leren hoe ze het gebed en de rituele wassing (woedoe) moeten uitvoeren en worden beloond met een diploma. Ze kunnen ook diploma’s verdienen voor het reciteren van de Koran in ons “Koran Diploma” -initiatief. Deze activiteiten zijn leerzaam en leuk, met spelletjes en activiteiten die de betrokkenheid van kinderen vergroten.